Hei, olen Katrina Berg, Parantajakoulun ja näiden sivujen perustaja.

Kirjoittamani kirja Sielu matkalla vapauteen, on tiivis tietopaketti aiheesta.

Teen vain kaukohoitoja. Päivystän mahdollisuuksien mukaan arkipäivisin ja hoidan välittömästi puhelinkeskustelun jälkeen klo 9 – 12. Ei ajanvarauksia!

Kaukohoito 80€ ja tähän sisältyy tarkastuskerta ja tarvittaessa lisähoito. Vaikeissa tapauksissa jatko- ja tukihoidot sopimuksen mukaan.

Energiahoito sekä lapset 50€

katrina.berg@elisanet.fi

Y 1739878-0, 0% alv

+358 50 3203830

Hallo, ich bin die Gründerin der ”Parantajakoulu” (Heilerschule) sowie auch dieser Webseiten.

Ich absolvierte die Schule der Geistheilung von Horst Krohne 2000 -2001 und Reconnective Healing von Eric Pearl 2009. Was die Befreiung von Seelenenergien angeht – dieses Wissen ist mir angeboren, d.h. es ist ein sehr altes Wissen das in meiner tiefen Erinnerung aufbewahrt ist.

Telefonische Konsultation nach Möglichkeit wochentags von 9-12, wobei die Fernbehandlung direkt nach dem Gespräch erfolgt.

Die Fernbehandlung 80€ beinhaltet ein Kontrollgespräch und nach Bedarf eine neue Behandlung. In sehr schwierigen Fällen Zahlung nach Vereinbarung.

Eine traditionelle Energiebehandlung sowie die Behandlung von Kindern 50€.