L

Hei! Olen Marita Nurminen Imatralta. Ammatiltani olen lähihoitaja ja takana pitkä työhistoria vanhusten parissa, mutta tällä hetkellä olen opintovapaalla. 

Olen aina ollut kiinnostunut henkisistä asioista ja henkiselle polulle lähdin v. 2014 syventyen vuosien aikana erilaisiin energiahoitoihin. Olen valmistunut Co-Rento Voimavarakouluttajaksi -16, käynyt Reiki I ja Reiki II koulutukset -17, Parantajakoulun -17 sekä kraniosakraalihoitajan opintoja takana vuodesta -18 alkaen (CST1, CST2 ja SER1). 

Teen energiakentän puhdistuksia sekä kraniosakraalihoitoja kontaktihoitoina Imatralla sekä Kuusankoskella. Teen puhdistuksia myös erilaisiin tiloihin (koti, vapaa-ajan asunnot jne). Myös kaukohoidot. 

Ensimmäinen hoito sisältää pienen haastattelun, energiakentän kartoituksen ja puhdistuksen sekä tarkistuksen muutaman päivän kuluessa 80 e sekä tarvittaessa uusintahoito 40 e. Kraniosakraalihoito 60 €. 

Toivon ensisijaisesti yhteydenottoa puhelimitse, mikäli et heti minua tavoita niin laita tekstiviestiä tai sähköpostia. P. 040-8321916 tai maritan.energiahoidot(a)gmail.com

Rakkaudella, Marita