Tervehdys Sinulle,

olen Päivi Simola ja tehnyt energiahoitoja työni ohessa vuodesta 2002. Henkimaailma ja pehmeät, hoitavat energiat ovat kiehtoneet minua aina. Luottamukseni energiahoitojen voimaan perustuu sekä kokemuksiini hoitajana että omakohtaisesti niistä apua saaneena.

Etsiessäni vastapainoa hektiselle työlleni löysin reikin ja valmistuin Reiki Diplomihoitajaksi ® vuonna 2005. Olen käynyt myös intialaisen päähieronnan kurssit. Vuonna 2013 valmistuin Katrina Bergin Parantajakoulun kurssilta.

Valtaustilatyöskentelyä eli energiakentän puhdistusta teen kaukohoitona, reiki-energiahoitoja lähi- ja kaukohoitona.

Energiakentän puhdistuksen kohteena voivat olla ihmiset, eläimet, rakennukset, paikat ja moninaiset näihin liittyvät tilanteet. Käytän hoidon tukena hoitokohteen valokuvaa/piirrosta, pienet lapset hoidan heidän kontaktihenkilönsä kautta. Hoito sisältää puhdistuksen ohella myös energiatankkauksen, joka tukee mm. henkistä ja fyysistä paranemisprosessia.

Ensimmäiseen hoitokertaan sisältyy lyhyt alkuhaastattelu, kentän jälkitarkistus sekä palaute, hinta 80 €. Mahdolliset jatkohoidot 40 €/kerta. Hinnat sisältävät alv 24%.

Hoitoaikoja on saatavilla ma-pe iltapäivisin. Voit ottaa yhteyttä myös englanniksi (in English) ja venäjäksi (по-рyсски).

Ajanvaraukset puhelimitse tai tekstiviestillä numeroon +358 40 5297471, kiitos!

Lämpimästi tervetuloa turvalliseen ja lempeään hoitoon!